fbpx

“Speedy Tuesday”-magasin gis ut av Fratellowatches og Omega

Fratellowatches markerer i år 5-årsjubileum for “begrepet” #SpeedyTuesday. De fleste kjenner nok til hva de har fått til i samarbeid med Omega og utgaven av Speedmaster som bærer samme navn, og nå gis det ut et eget trykket magasin.

Dette uret er i ferd med å bli utlevert til de som var så heldige å sikre seg et eksemplar, og oppmerksomheten har vært relativt enorm, både i Norge og i verden forøvrig. Vi her på Horae har også skrevet flere artikler om det som synes å bli kanskje årets mest omtalte klokke.

Og hva passer vel bedre enn lanseringen av et eget “Speedy Tuesday Magazine”? Og jada, som Fratello sier det selv: «Du hørte riktig». Selv om de normalt er en nettbasert utgiver, lanserte de i dag en papirutgave eller magasin om samme tema – selvfølgelig lansert på en tirsdag.

Annonse

Magasinet som skal være på ca. 100 sider tar for seg et utvalg av artikler som er skrevet i løpet av de fem siste årene. Artiklene er oppdatert og gjort tidsriktig, og noen skal være helt nyskrevet. Bladet er igjen et samarbeid mellom Fratellowatches og Omega, hvor sistnevnte har bidratt med informasjon for å gjøre artiklene historisk korrekte. Alt i bladet handler om Speedmaster, og ikke bare “Speedy Tuesday”-utgaven, og skal være skrevet på en slik måte at det blir forståelig både for nybegynnere og eksperter. Om man tar en titt på innholdsfortegnelsen, kan det virke som om det er en rekke interessante temaer som omfattes.

I USA blir bladet distribuert sammen med “WatchTime Magazine“, og Fratellowatches sier et stort antall vil bli å finne i Omega Boutiques. Om disse bladene vil bli å finne hos norske forhandlere sies det foreløpig ikke noe om, men vi håper å se det også hos de lokale forhandlere rundt om i landet. Bladet skal være leveringsklart i slutten av juli eller tidlig august.

Oppdatering: Fratellowatches opplyser at opplaget er 30.000. De er usikre på om Omega, som vil administere halvparten av opplaget, vil sende noen til norske forhandlere, da disse i utgangspunktet er tiltenkt Omega Boutiques.

For mer informasjon se nettsidene til Fratellowatches!

Alle bilder i artikkelen er Copyright – Fratellowatches

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.