fbpx

Innbrudd hos Urmaker Askeland i Stavanger

Kun noen få uker etter at Urmaker Jørgensen ble utsatt for grovt tyveri, er nok en av landets urmakere blitt offer for innbrudd og tap av store verdier. Denne gangen er det Urmaker Askeland i Stavanger som i løpet av natten har hatt ubudne på besøk.

Det er NRK Rogaland som omtaler saken og opplyser at Urmaker Askelands butikk i Søregata i Stavanger har hatt innbrudd i løpet av natten. Store verdier skal være borttatt, herunder mange klokker fra Omega. Verdien av de tapte klokkene blir anslått til flere hundre tusen kroner. Alarmen skal ikke ha blitt utløst, og det undersøkes om det har vært feil på denne eller hva som er årsaken.

Det er utrolig synd at flere butikker nå opplever slike innbrudd, og jeg gjentar det jeg skrev tidligere: – Er det noe vi virkelig ikke ønsker i entusiastmiljøet er det at butikker skal vegre seg fra å ta inn dyre klokker i beholdningen, eller måtte øke sikkerhetstiltakene som igjen vil vanskeliggjøre å prøve, se og føle på klokkene! Det er en viktig del av opplevelsen før et klokkekjøp, da med hardt opptjente penger!

Annonse

Det er nærliggende å tro at mange av disse klokkene finner veien ut av landet, men blir du tilbudt nyere modeller klokker, uten dokumentasjon, bør det ringe noen varsellamper!

Vi håper politiet klarer å oppklare den siste tids innbruddssaker og få tak i gjerningspersonene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.