fbpx

Omega åpnet sin nye fabrikk!

I går, 2. november 2017, ble snoren klippet på Omegas helt nye fabrikk i Biel. En videosnutt av fasilitetene gir oss et lite innblikk i hvordan gamle håndverktradisjoner og hypermoderne teknologi samarbeider for å lage klokkene i dagens kolleksjon!

Det er på selskapets kontoer på sosiale medier vi finner bilder og video fra gårdagens offisielle åpning av selskapets helt nye og hypermoderne fabrikk i Biel. På bildet over ser man f.v. Nick Hayek (CEO Swatch Group), Johann N. Schneider-Ammann (Head of the Federal Department of Economic Affairs, Education & Research), Raynald Aeschlimann (President & CEO OMEGA) og den japanske arkitekten Shigeru Ban. Disse deltok på den offisielle åpningen og stod alle for den høytidelige snorklippingen.

Of course, we have created a truly innovative workspace, but the real value of this new building is efficiency. We have been able to now combine all of our assembly and testing processes under one roof. That means a complete consolidation of work that will help OMEGA to become much more productive and streamlined than ever before – Raynald Aeschlimann (CEO Omega)

Den nye, miljøvennlige, fabrikken er lokalisert like ved selskapets hovedkvarter og historiske bygning. Selve fabrikkbygningen er designet av japaneren Shigeru Ban, som selv var tilstede under den offisielle åpningen. Fabrikken samler flere deler av selskapets produksjon under ett tak, fremfor å ha avdelinger spredt som tidligere. Omega uttaler også at man har bygget fabrikken med sterkt fokus på fremtiden, slik at den skal være klar og moderne for de utfordringene og utviklingen man forventer.

Annonse

Fabrikken huser også selskapets helt egne testsenter, METAS, hvor man kvalitetssikrer klokkene både for temperatursvingninger, vanntetthet, motstandsdyktighet mot magnetisme osv. Urverkene som klarer brasene, ender opp med Omegas “Master Chronometer”-sertifisering, som er helt i bransjetoppen hva angår presisjon og kvalitet.

Videoen som ble publisert av Omega, viser litt av fabrikkens høyteknologiske innside. Heldigvis viser den også at klokkene har en hel del interaksjon med mennesker som kvalitetssikrer, finjusterer og monterer deler til urverk og klokker. Se videoen under, som fokuserer på de nye “Aqua Terra“-modellene som vi har omtalt her på Horae tidligere.

Du finner mer informasjon og bilder på Omega sine nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.