fbpx

Lervik Ur åpner nettbutikk!

At digitalisering og netthandel virkelig har begynt å gjøre seg gjeldende også for high-end klokker er ingen stor hemmelighet. Nå lanserer Lervik Ur en helt ny nettbutikk for å kunne tilby klokker til sluttbrukerne direkte via internett.

De siste månedene har vi stadig kunnet bringe nyheter om en økende utvikling innen digitalisering og kjøp av klokker direkte via internett og ett eksempel har vært lanseringen av Omegas egen nettbutikk for det amerikanske markedet. Selv om netthandel har eksistert og vært viktig for mange bransjer i mange år, er dette en trend som kun den aller seneste tiden har begynt å gjøre seg gjeldende for det vi kan omtale som high-end klokker.

Om vi vender oss om til det norske markedet har det imidlertid vært svært få forhandlere som har tilbudt en fullgod nettbutikk. For kort tid siden lanserte imidlertid Lervik Ur en ny og oppdatert nettside med integrert nettbutikk hvor man kan bestille klokker direkte. Det ser også ut til at man har integrert en chat-funksjon hvor man kan stille spørsmål og få svar ganske direkte.

Annonse

Merker
Lervik Ur er medlem av Protid-kjeden og forhandler av mange anerkjente produsenter av klokker. Dette inkluderer Rolex, Omega, Zenith, Breitling, TAG Heuer, Tudor, Bruvik og Montblanc, samt en rekke andre. Alle merkene, med unntak av Rolex, ser ut til å være tilgjengelig i nettbutikken, som virker å være direkte lenket med varelager og beholdning.

Skjermdump – Lervikur.no

For Rolex får nettbutikken samme løsning som vi tidligere har omtalt her på Horae, nemlig “Rolex E-corner”. Dette kan på mange måter kan beskrives som en offisiell tilleggsmodul til forhandlernes egne nettsider. Modulen sender deg direkte til Rolex egne offisielle sider hvor du kan utforske modellutvalget og mulighetene som finnes. Rolex E-corner gir imidlertid ingen oversikt over hvilke modeller som er tilgjengelig fra butikken til enhver tid og åpner heller ikke for direkte kjøp.

Avsluttende tanker
Nå har jeg ikke forsøkt å fullføre en handel fra Lervik Ur sin nye nettbutikk, men førsteinntrykket av layout og brukervennlighet ser ut til å være meget god. Her finner du gode beskrivelser av klokkene som, sammen med gode bilder, gir besøkende et godt inntrykk av den aktuelle modellen. For mange vil nok muligheten til å bestille direkte fra sofaen hjemme være tiltalende, mens det for andre vil (fortsatt) være vesentlig å prøve klokkene direkte på armen, spesielt om det er en modell du ikke tidligere har stiftet bekjentskap med. Vi tror uansett at bransjen er nødt til å tilpasse seg fremtiden og tror at også andre forhandlere vil lansere egne nettbutikker de kommende årene.

Du finner nettbutikken på Lervik Ur sine offisielle nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.