fbpx

IWC åpner sin nye fabrikk!

At IWC feirer 150 år i 2018 har sikkert mange fått med seg, og med åpningen av en helt ny fabrikk sikter man nå mot fremtiden for selskapet. Med nyeste teknologi og skarpe designlinjer er det et virkelig praktbygg som IWC har bygget i Merishausen.

Med mål om å optimalisere produksjonen og ytterligere høyne kvaliteten på produktene, har IWC nå ferdigstilt sitt nye  “ManufakturZentrum” i Merishausen, ikke langt fra selskapets vugge i Schaffhausen, Sveits. Bygget, som skal ha en kapasitet på 400 ansatte, samler avdelinger som tidligere har vært spredt rundt på flere lokasjoner og IWC håper at man med den nye fabrikken vil kunne ta IWC enda et skritt videre.

I de nye fabrikklokalene har IWC samlet all produksjon av urkasser, urverksdeler og urverksmontering, med noen få unntak, herunder “grand complications”. Så mye som 11 forskjellige avdelinger har nå blitt samlet under ett tak, og hele fabrikkens utforming, både innvendig og utvendig er nøye gjennomtenkt for å skape de best mulige arbeidsvilkår. Her finner man store glassflater som slipper inn dagslys, og bygget henter energi fra både sol- og vannkraft.

Annonse

The building obviously needed to offer optimal conditions for production and excellent working conditions for our employees. It was also very important to us to provide visitors with a unique experience. But we didn’t just want to build a functional factory – we wanted a building that was not only aesthetically pleasing but also perfectly encapsulated the spirit of our brand – Chris Grainger-Herr – CEO IWC

Bygget, som måler 13.500 kvadratmeter, inneholder ulike avdelinger for de forskjellige oppgavene, herunder egne områder for urverksmontering spesielt utviklet for å være støvfrie. IWC håper at både ansatte og gjester vil føle at bygget er et stort skritt fremover fra tidligere lokaler.

Mer informasjon på de offisielle sidene til IWC!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.