fbpx

IWC introduserer “My IWC”

Samme dag som vi kunne skrive om Cartiers nye kundeprogram kommer nyheten av at International Watch Company (IWC) følger etter med samme oppskrift i form av “My IWC”. Også her er hovedingrediensen muligheten for å forlenge garantitiden fra 2 til 8 år!

IWC innfører “My IWC”

I fjor åpnet IWC sitt helt nye fabrikkompleks, og med enda bedre kontroll over alle delene av produksjonen er dette er en av faktorene det nå pekes på for at selskapet kan utvide garantitiden. Oppskriften er nøyaktig den samme som Cartier og Jaeger-LeCoultre har innført, og det er helt tydelig at Richemont-gruppen (som eier de alle) virker å innføre dette over nærmest hele linjen fremover (?), for vi vet allerede at det er mer i vente.

Annonse

Nettsidene for å registrere klokkene virker allerede å være oppe, og med det som virker å være nøyaktig samme tekniske løsning som Cartier regner vi jo med at funksjonaliteten er tenkt i samme gate, også utover den utvidede garantitiden fra 2 til 8 år. Det vil si tilpassede tilbud til deg som kunde, og trolig også mulighet for å booke service og andre tjenester direkte via nettsiden. Programmet omfatter både nye klokker som selges, men også klokker som er maksimalt 2 år gamle kan få utvidet garantitiden.

Mer på de offisielle nettsidene til IWC!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.