fbpx

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel

Master Ultra Thin-kolleksjonen fra Jaeger-LeCoultre er blant de kanskje mest elegante og stilrene på markedet, og i 2017 inkluderte vi versjonen i hvitt gull med grå skive som en av våre anbefalte “Juleklokker”. Nå kommer en helt ny utgave, også denne i hvitt gull, med en slående vakker blå skive i emalje.

SIHH nærmer seg med stormskritt og det er kun en måned til vi setter kursen til Genéve for å se hva de mange klokkeprodusentene har å presentere av nyheter for året som kommer. Men, som så mange andre, har også Jaeger-LeCoultre nå kommet med en liten førlansering. Denne gang i form av en utgave hvor man benytter en kombinasjon av teknikkene guilloché og emalje på den særdeles elegante Master Ultra Thin Moon.

Resultatet er, basert på de lanserte pressebildene, en utrolig flott urskive med en mørk blå farge som har masse dybde og spill. I tillegg har modellen fått mange nye elementer, både på visere, månefasen og den graverte datosirkelen. Det meste utført med utstrakt bruk av håndarbeid, som svært få mestrer.

Annonse

Som navnet avslører er dette svært slanke og dertil elegante utgaver i Master-serien, og det er nok få som kan betvile Jaeger-LeCoultres evne til å lage fantastiske urverk, selv i tynn utførelse. Her får man både vanlig tidsvisning, dato og månefase, med automatisk opptrekk og 70 timer gangreserve, i en 39 millimeter stor og 10.04 millimeter høy urkasse. Finishen ser ut til å, som vanlig, være flott utført med herlige detaljer.

Om man sammenligner med tidligere klokker i serien, vil man også finne flere små endringer, herunder lengre og doble markører på timene 3, 6, 9 og 12, samt nytt design på månefasen som de kanskje mest synlige. Månefasen, med den graverte datosirkelen, gir en ekstra dybde på grunn av graveringen, og ser virkelig lekker ut. Forhåpentligvis får vi mulighet til å ta en nærmere kikk under årets SIHH.

Klokken vil bli limitert til kun 100 eksemplarer og du finner mer informasjon om Master-kolleksjonen på de offisielle nettsidene.

Fakta
Modell / Referanse: Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon Enamel – Ref: Q13635E1 (limitert til 100 eksemplarer)
Skive:
Mørk blå emaljert skive med guilloché
Urkasse: 
39 millimeter (diameter) – 10.04 millimeter (høyde) – Hvitt gull – Safirglass (foran/bak) – Vanntett til 50 meter
Urverk:
Jaeger-LeCoultre Caliber 952/2 – Automatisk (selvtrekkende)  med månefase og dato – 30 juveler – 70 timer gangreserve
Lenke/reim: 
Blå skinnreim – Spenne i hvitt gull
Veilende pris:
30.000€ + VAT ~ 295.000 norske kroner + skatter/avgifter

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.