fbpx

Baselworld 2019 – Gulvplan og oversikt over utstillere!

Årets Baselworld nærmer seg med stormskritt og nå har arrangøren publisert en oppdatert oversikt over utstillere og deres plasseringer i messehallene i Basel. For de som har besøkt messen de senere årene vil man se at det er gjort til dels store endringer, selv om managing director Michel Loris-Melikoff innrømmer at antallet utstillere er lavere enn de ønsker.

Tallet på årets utstillere er på, i Baselworld-målestokk, ganske beskjedent med ca. 500 merker som står klare til vise sine nyheter. Det er det laveste antallet på svært lenge, og et tall Loris-Melikoff nok vil arbeide hardt med å øke til Baselworld 2020+, som vi tidligere har informert lett om her på Horae. Nå er imidlertid gulvplanene klare for de utstillerne som faktisk er å finne i år, og man kan bruke et interaktivt kart for å gjøre seg kjent med fasilitetene allerede før man trør inn dørene.

Selv om de helt store endringene nok ikke vil være på plass før neste år, ser man allerede av årets oversikt at man har tatt store grep. Pressesenteret er flyttet og man har ikke minst gjort rom til det man omtaler som «Central Plaza» hvor man vil forsøke å skape et naturlig midtpunkt for både diskusjon, mat og drikke. Nettopp matservering og bevertning har vært et virkelig ankepunkt tidligere, og forhåpentligvis vil dette være bedre i år, både i utvalg og pris.

Annonse

For oss klokkeinteresserte er det også spennende å se at man har flyttet de selvstendige merkene (Les Ateliers) over i Hall 1.0 South, hvor man i fjor fant pressesenteret. Det bør gi rom for at man virkelig kan isolere og fordype seg i de mer spesielle kreasjonene til merker som MB&F, Voutilainen med flere. Hall 1.0 vil fortsatt være stedet for de virkelige store navnene, og Rolex, Tudor, Patek Philippe og de andre virker å beholde sine vante plasseringer. De største endringene her er imidlertid i området rundt, og det er utvilsomt at Baselworld merker at Swatch Group er borte. Her vil nok savnet etter Omega, Blancpain og mange andre være tydelig.

Årets messe sparkes i gang med presseåpningen den 20. mars, og vi håper å gi deg masse spennende nyheter her på nettsiden, samt via våre sider på Facebook og Instagram, så husk å følge oss!

Enten du skal besøke årets messe eller ikke, kan du se de oppdaterte planene på den offisielle nettsiden!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.