fbpx

Omega med prisøkning..

At produsentene fra tid til annen justerer prisen er ingen stor overraskelse, om enn uønsket av entusiaster, og nå ser det ut til at Omega har justert prisene sine opp på hele kolleksjonen. Det gjør at både den berømte «Moonwatch» og de andre modellene blir litt mer kostbare enn før..

Nå har vi ikke sett noe pressemelding eller annen informasjon fra Omega selv, men om man studerer prisene på nettsidene deres vil man raskt se at klokkene nå ligger med en noe høyere utsalgspris enn tidligere. Vi har ikke finregnet på prosenten, og vi vet heller ikke om det er noen fast prosentsats som er benyttet over hele linjen, men det kan virke som om man har økt prisene i området 5 – 6%. Det betyr for eksempel at nevnte Speedmaster «Moonwatch» nå har en veiledende utsalgspris på relativt voksne 45.700,-, eller opp ca. 3000,- fra tidligere.

Speedmaster «Apollo 8» som vi tidligere har sett på her på siden har økt prisen sin fra 82.000,- til 89.400,-, mens de nye Seamaster Diver 300M (med gummirem) nå har fått en utsalgspris på 44.700,-, som er opp fra tidligere 42.200,-. Ny pris på Omega Seamaster 1948 “Small Seconds”, en av klokkene som hedrer Seamasters 70-årsjubileum, er 63.600,-.

Annonse

Nå har vi ikke undersøkt om prisendringen gjelder kun her hjemme i Norge eller om det er en global endring, men vi holder kanskje en knapp på det siste? Produsentene har en tendens til å gjøre justeringer både lokalt (da gjerne på grunn av endring i verdien på lokal valuta kontra sveitsiske franc/euro) og globalt (som en helhetlig prisstrategi) fra tid til annen – og det er en liten stund siden sist Omega gjorde endringer på prisene, i det minste så vidt vi kan erindre. Prisjusteringen kommer også ganske «strategisk» nå rett før Omega offentliggjør sine nyheter under Swatch Groups «Time to Move»-arrangement som er i mai.

Alle de nye prisene finner du på de offisielle nettsidene til Omega!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.