fbpx

«Rolex Explorer Exhibition» til Oslo Watch Fair

Et av årets absolutte høydepunkt for klokkeinteresserte vil utvilsomt være Oslo Watch Fair som i år arrangeres i Skur 13 fra 1. – 2. november. I fjor hadde Rolex med seg «Rolex Submariner – The Exhibition», mens det i år er Explorer-seriens historie som skal vises frem!

«Rolex Explorer Exhibition»

Det er arrangøren selv, Urmaker Bjerke, som bekrefter at det er utstillingen «Rolex Explorer Exhibition» som vil bli tatt med og vist frem i Oslo i november. Her ser man på historien rundt eventyrer- og oppdagerklokken over kanskje noen i selskapets kolleksjon. Rolex har flere ulike utstillinger som omhandler deres mest kjente modeller og modellserier, herunder nevnte Submariner og Daytona, så det har vært litt spenning rundt hvilken som ville bli tatt med til årets Oslo Watch Fair. Utstillingene består tradisjonelt av både informasjon og faktiske klokker som viser modellens utvikling og endring. Interaktive skjermer fungerer som oppslagsverk for de som er interesserte i ytterligere informasjon.

Annonse

Det gleder oss at Rolex er en del av Oslo Watch Fair og i år tar de med seg sin «Explorer Exhibition» og årets nyheter. Rolex har en rik historie med røtter innen «exploration» og i denne utstillingen som består av 14 paneler og filmer vil man få en god innsikt i Explorer-modellene og Rolex’ eget DNA. I år vil også Rolex ha med seg flere av årets nyheter – så dette blir en unik mulighet til å se, prøve og utforske disse nærmere – Urmaker Bjerke

Fjorårets utstilling var absolutt interessant, men mange følte nok litt på antiklimakset rundt det faktum at Rolex ikke hadde med seg noen klokker (verken nye eller gamle) man faktisk fikk muligheten til å se og røre på. Derfor er det særdeles godt nytt at man i år vil ta med seg nyhetene fra Baselworld og vise frem til de besøkende! Dette ble langt på vei kommunisert av Halvor Bjerke tidligere, men bekreftes nå også via sosiale medier fra Urmaker Bjerke. Med tanke på den ekstreme etterspørselen med tilhørende ventelister er det nok mange som vil se disse for første gang!

Rolex Explorer har vi forøvrig omtalt i en egen artikkel tidligere, og en av de mest kjente og ikoniske eksemplarene  av Explorer 2 er utvilsomt den norske eventyreren Erling Kagge sin!

Mer om Oslo Watch Fair 2019 her!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.