fbpx

Heuer Skipper solgt for £60.000

Det er ikke mange ukene siden vi skrev om den nye utgaven av (TAG) Heuer Skipper som ble lansert som et samarbeid mellom TAG Heuer og nettstedet HODINKEE. Nå kan det se ut til at en original Heuer Skipper har blitt auksjonert bort til en anseelig sum penger.

Det er den britiske avisen Exmouth Journal som skriver om auksjonen som skal ha vært avholdt av Piers Motley Auctions i starten av uken. Det relativt ukjente auksjonshuset holder til i Exmouth, Devon, og avisen forklarer at den gamle klokken gikk mange ganger over estimatet.

Klokken skal ha vært i privat eie frem til auksjonen, og eieren skal ha hatt en forventning om at klokken kunne innbringe et sted mellom £ 3000 og £ 5000, men hammeren traff ikke bordet før siste bud lød på hele £ 60.000, eller ca. 645.000 norske kroner.

Annonse

Heuer Skipper er av mange regnet som en av de virkelige “grails” innen vintage Heuer, noe som kan forklare den høye prisen. Det skal kun ha blitt produsert ca. 20 eksemplarer av klokken, og man forventer at enda færre fortsatt er i samlinger eller hos eiere. Klokken som ble solgt ser ut til, basert på bildene, å være i ganske medtatt stand, med ganske tydelig bruksmerker og en sliten lenke. Til tross for dette er sjeldenheten såpass høy at en samler, som skal være fra New York, fant den verd det som må sies å være en anseelig sum.

Den nye utgaven, produsert i 125 eksemplarer, ble også populær ved lansering, og minst ett eksemplar har havnet hos en norsk samler!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.