fbpx

A. Lange & Söhne Lange 1 Daymatic – Tokyo Boutique

I fjor ble vi vitne til at A. Lange & Söhnes butikk i Dresden fylte 10 år og fikk en egen utgave av 1815 for å feire jubileet. Nå er det selskapets egen boutique i Tokyo som skal feires, og i den forbindelse lanserer Lange en helt ny utgave av deres Lange 1 Daymatic.

Butikken i Tokyo ligger i det fasjonable Ginza-distriktet og for å feire 10 år har A. Lange & Söhne tatt sin Lange 1 Daymatic og gjort noen visuelle endringer som endrer klokkens karakter ganske merkbart.

Her har man hentet frem “guilloché”-skiven som man tidligere har sett på andre modeller, senest på tre nye utgaver lansert under årets SIHH, og sammen med blå detaljer på visere, tekst og den karakteristiske datoen er resultatet ganske unikt og ulikt eksisterende utgaver av klokken. Bruken av quilloché gir mening for det aktuelle markedet og minner nesten om tradisjonelle japanske mønstre, noe som kanskje er tilsiktet fra selskapet?

Annonse

Lange 1 er kanskje merkets mest ikoniske modell, med sin spesielle utforming med usentrert tidsvisning. Lange 1 Daymatic skiller seg fra originalen ved at klokken trekkes automatisk, at man har byttet ut gangreserveindikatoren med visning av dag, samt at hele designet er speilvendt. En i utgangspunktet stor endring som likevel ikke levner tvil om at klokken er en Lange 1.

Inni den 39.5 millimeter store urkassen tikker Langes eget L021.1 som gir deg en gangreserve på 50 timer. Urkassen måler 10.45 millimeter i tykkelse og leveres i hvitt gull. Totalt vil det kun bli laget 20 eksemplarer av denne jubileumsutgaven. Regn med å betale opp mot 400.000 kroner for denne utgaven, som kun vil bli tilgjengelig i den aktuelle butikken. Om du vil ha den med hjem må du også huske på merverdiavgiften som gir en solid ekstrakostnad på toppen.

Du finner mer informasjon om klokken på de offisielle nettsidene!

Fakta
Modell / Referanse: A. Lange & Söhne Lange 1 Daymatic – Ref: 320.040 (limitert til 20 eksemplarer)
Urkasse: 39.5 millimeter (diameter) – 10.24 millimeter (høyde) – 18k hvitt gull – safirglass (foran/bak)
Urverk: Lange Calibre L021.1 – Automatisk (selvtrekkende) – 426 deler – 67 juveler – 50 timer gangreserve
Lenke/reim: Mørkeblå alligatorreim – Spenne i 18k hvitt gull
Veilende pris: Ikke offentliggjort

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.