fbpx

Vacheron Constantin Patrimony Self-Winding 36 (Hvitt gull)

Når vi snakker klassisk eleganse av ypperste kvalitet, er Vacheron Constantin blant merkene som troner helt oppe på toppen. Nå lanserer de sin svært enkle og klassiske «Patrimony Self-Winding 36 mm» i hvitt gull.

Vacheron Constantin hadde flere nyheter på lur under årets SIHH, herunder en helt ny modellserie «FiftySix» og deres nye «Overseas Dual Time«. Nå lanseres enda en nyhet, og denne gangen er det snakk om den svært enkle og klassiske «Patrimony Self-Winding», som tidligere kun har vært tilgjengelig i «pink gold», som får en ny urkasse i hvitt gull.

Med en størrelse på 36 millimeter er dette en klokke som trolig vil appellere til både menn som liker de mer klassiske størrelsene på armbåndsur, så vel som damer. Dette er også noe Vacheron Constantin ser ut til å ha hatt i tankene, da klokken leveres på enten sort eller rødrosa skinnreim.

Annonse

Med Patrimony Self-Winding snakker vi klassisk eleganse i nesten sin mest puristiske form. Dette er et ur som mange vil plassere i kategorien dress-ur for menn, men både kvinner og menn vil trolig også finne denne passende til langt flere antrekk enn bare når anledningen er stivpyntet. Skiven kommer i det som omtales som «Silvered opaline» og timemarkørene er uten noen form for tall, men markeres med hhv. rektangulære og trekantede markører i hvitt gull. Minuttmarkeringene er små sirkler og sammen med enkle elegante visere for timer, minutter og sekunder, forsterkes det klassiske inntrykket. Vacheron Constantin har funnet plass til datovindu ved klokken seks, noe som gir et litt mer harmonisk uttrykk enn om dette hadde vært plassert eksempelvis klokken tre.

Inni den 8.1 millimeter høye urkassen tikker Vacherons eget caliber 2450 Q6 som er et selvtrekkende mekanisk urverk med en gangreserve på 40 timer. Dette bærer «Geneva Seal» og er synlig gjennom et baklokk med safirglass. Dessverre har ikke Vacheron Constantin publisert bilder av urets bakside enda, men vi føler oss sikre på at finishen vil ha den kjente kvaliteten man forventer fra selskapet.

Oppgitt utsalgspris er 24.900€ eller et sted rundt 250.000 norske kroner.

Du finner mer informasjon på Vacheron Constantin sine nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.