fbpx

Messe: TID 2018

Vi er ikke altfor bortskjemte med skikkelige arrangementer for oss klokkeentusiaster her til lands, men 31. mai gjentar Protid Urmakerne fjorårets suksess når de inviterer til «TID» på Grand Hotell i Oslo. Vi på Horae var tilstede i fjor og kan bekrefte at det er vel verdt å ta turen innom Grand denne kvelden.

Torsdag 31. mai mellom klokken 17 og 20 kan man altså få se noe av det Protid har å by oss som stort sett hele tiden har en ny klokke i kikkerten. Da passer det godt at denne messen har til hensikt å fokusere på årets nyheter og de siste innen trender, design og teknologi.

Fjorårets arrangement var en svært hyggelig aften hvor man altså fikk muligheten til å snakke med flere ulike leverandører om klokkene de hadde tatt med seg, og det ser ut til at årets messe er bygd over samme lest, så her blir det muligheter for både prøving og sikkert litt «tafsing» på noen av klokkene og merkene som føres av Protid-kjeden.

Annonse

Flere sterke merker stiller opp, herunder TAG Heuer, Grand Seiko og for oss med sterk fokus på det norske, må man nesten nevne at man denne kvelden vil få muligheten til å se nyhetene fra norske Bruvik Fine Timepieces.  Mannen bak merker, Rune Bruvik, har sikkert tid til en klokkeprat og har trolig med seg den helt nye «Pulpit Rock Daylight».

Påmeldingsskjema finner du inne på Protid sine nettsider. Merk at det er begrenset antall plasser, så være ute raskt! Dersom du ikke har muligheten til å komme på dette arrangementet, vil du få et sammendrag og noen bilder her på Horae etter messen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.