fbpx

Ny unik utgave av Patek Philippe Pilot Travel Time i Titan

I morgen åpner dørene for to meget omfattende klokkeauksjoner i form av “The Geneva Watch Auction: SEVEN” og “The Daytona ULTIMATUM”. Under auksjonen blir flere klokker auksjonert bort til inntekt for organisasjonen “Children Action”, og nå lanserer Patek Philippe en unik utgave av sin Pilot Travel Time, som også skal auksjoneres bort til inntekt for samme organisasjon.

Den unike utgaven det dreier seg om er en Pilot Travel Time, produsert i titan. Klokken, som har fått referanse 5524T, føyer seg inn i rekken over sjeldne klokker fra Patek Philippe som er produsert i dette materialet. Alle foregående utgaver har også vært unike (kun produsert i ett eksemplar) og har gjerne blitt auksjonert bort til inntekt for forskjellige veldedige formål. Senest i fjorårets “Only Watch” så vi en titanutgave av deres ref. 5208.

Denne utgaven skal etter planen selges av auksjonshuset Christies i oktober i år, og inntektene vil som nevnt gå til organisasjonen “Children Action”. Dette er samme organisasjon som A. Lange & Söhne har valgt for sin unike “Homage to Walter Lange”-klokke.

Annonse

Utgaven skiller seg fra standardutgaven av denne pilotklokken med både ny kasse (i titan) og ny skive i et børstet grått design. I tekniske funksjoner er klokken lik andre utgaver av ref. 5524, med blant annet tidsvisning for to tidssoner. Standardutgavene leveres i hhv. roségull eller hvitt gull.

Auksjonen avholdes 15. oktober og vi regner sterkt med at denne blir av det dyrere slaget!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.