fbpx

Ny Omega #SpeedyTuesday på tur?

Da Omega lanserte sin spesialversjon av Speedmaster med det klingende navnet «Speedy Tuesday» var interessen stor og i januar sendte Omega ut en e-post hvor de hintet om en ny limitert utgave for 2018. I dag kom en ny e-post som antyder at en lansering er rett rundt hjørnet!

Med overskriften Happy #SpeedyTuesday! var det nok mange entusiaster som var spente på innholdet i e-posten fra Omega som lå i innboksen denne morgenen. Med tanke på interessen rundt originalutgaven i fjor, er det nok mange som lurer på hva Omega tenker å lansere for entusiastmiljøet nå i 2018.

Originalutgaven av «Speedy Tuesday» (som vi omtalte i fjor) var en limitert jubileumsutgave av Speedmaster som ble lansert online, og kun online, som en slags «takk» til begrepet #SpeedyTuesday som har blitt brukt av entusiaster gjennom flere år. Benyttet av Speedmaster-entusiaster som «hashtag» eller beskrivelse på wristshots/bilder av klokken både på forumer, sosiale medier og andre sammenhenger, da selvsagt på nettopp tirsdager. Klokken markerte femårjubileet for når nettstedet Fratellowatches introduserte begrepet.

Annonse

Speedy Tuesday 2018?
Det er ikke mye man enda vet om årets lansering, ei heller om denne vil bære «Speedy Tuesday»-navnet på samme måte som forrige utgave. Kanskje vil bare Omega fortsette trenden med å lansere limiterte utgaver av Speedmaster online og til entusiastmiljøet direkte, men uten bruk av Speedy Tuesday-navnet som sådan? Fjorårets utgave var limitert til 2012 eksemplarer, og om man fortsetter med dette eller kommer med flere/færre vil også bli spennende å se.

I e-posten, som er signert øverste sjef for Omega, Raynald Aeschlimann, er det lite informasjon om den kommende utgaven. Med teksten «Don’t blink – stay tuned!» er det likevel nok tekst til at man forstår at en lansering er rett rundt hjørnet. Sammen med teksten er et bilde som tydelig viser senter av en Omega Speedmaster, med hvite visere og rød sekundviser, og dette er foreløpig eneste hintet om hvordan den nye utgaven vil bli seende ut. Det er uvisst hvem e-posten er sendt til, men nærliggende å tro at alle som enten skrev seg opp for nyhetsbrev eller var på venteliste i fjor er mottakere av denne.

Avsluttende tanker
Entusiasmen rundt originalutgaven var stor både i verden og her hjemme i Norge. En ren entusiastutgave med meget vellykket design ble godt mottatt ved lanseringen. Imidlertid førte lang leveringstid og ymse produksjonsproblemer til at markedet virket å bli litt mettet av hele konseptet ettersom månedene skred frem. I tillegg så man tendenser til at mange solgte klokkene raskt videre og at «entusiasmen» for mange var å sikre seg en økonomisk gevinst fremfor en ny klokke, med litt varierende suksess.

Det vil derfor bli spennende å se om interessen rundt årets utgave vil bli like stor som fjorårets, eller om man mener at dette kun blir nok en limitert Speedmaster som føyer seg inn i en allerede lang rekke. Vi vet at Norge fikk levert relativt mange eksemplarer av fjorårets utgave, så det blir spesielt spennende å se om interessen rundt den nye vil bli like stor her til lands.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.