fbpx

Tre spesialutgaver fra Harrods!

Det er tydelig at det engelske varemagasinet Harrods har gode kontakter i sveitsisk klokkeindustri. Etter lanseringen av blant annet en helt spesiell Tudor Black Bay i fjor, tar vi nå en titt på tre nye spesialutgaver fra det smått legendariske engelske handelshuset.

Det virker opplagt at fjorårets stunt ble en suksess og den spesiallagde Tudor Black Bay forsvant svært raskt fra hyllene på Harrods eget “Fine Watch Room” i London. I år har det engelske varemagasinet inngått samarbeid med flere high-end klokkeprodusenter, og resultatet er flere limiterte spesialutgaver.

Roger Dubuis Excalibur Spider Automatic – Harrods Limited Edition
Fra Roger Dubuis kommer den helt klart mest spesielle utgaven i form av en Excalibur Spider Automatic med en mengde «Harrods-grønne» visuelle elementer.

Annonse

Klokken skiller seg ikke nevneverdig fra standardutgaven og her får du et «skeletonized» urverk i form av det selvtrekkende RD820SQ. Kassen er produsert i titan og måler 45 millimeter i diameter.

Foruten de grønne fargene på både urkasse og reim, har man i tillegg plassert «Harrods Limited Edition» på baksiden av de totalt 8 eksemplarene som kommer til å bli produsert av klokken. Pris er ukjent, men regn med at den er høy!

Bulgari Octo Finissimo Automatic – Harrods Exclusive
Også fra italienske Bulgari kommer en spesialversjon i form av deres meget tynne Octo Finissimo Automatic. Årets Baselworld ga oss flere nye varianter av klokken som ved lansering i 2017 var verdens tynneste automatiske armbåndsur.

Harrods og Bulgari har også her valgt å gå for en utgave med store innslag av grønt, både på skiven og den medfølgende alligatorskinnreimen. På innsiden tikker det Bulgaris eget BVL 138, som er det samme ultratynne urverket som i standardutgavene. Dette har automatisk opptrekk i form av en mikrorotor og hele verket har en imponerende høyde på kun 2.23 millimeter. Til tross for sin imponerende størrelse har man klart å oppnå en smått imponerende gangreserve på 60 timer.

Også fargen på tall og indekser har blitt formet til å ligne på Harrod’s egen logo og klokken kommer i kun 10 eksemplarer.

Heuer Autavia – Harrods Edition
På trappene er også en Heuer Autavia, som ved første øyekast minner om Jack Heuer-utgaven, men som ved nærmere inspeksjon har noen små designendringer. Disse er imidlertig langt mer subtile enn de to andre klokkene i denne artikkelen.

På plass er «pandaskiven» med sin hvite hovedfarge og sorte underskiver. Her har man likevel gjort noen endringer, blant annet med vintageinspirert beige Superluminova og en matt børstet urkasse. Om man sammenligner med Jack Heuer-utgaven vil man også se at markeringene på bezelringen er annerledes og mer i tråd med hylleutgaven av Autavia.

Klokken deler alle vitalia med Autavia, herunder en 42 millimeter stor urkasse i stål som benytter Heuer 02-urverket for å styre kronografen. Dette betyr et in-house produsert verk med 75 timer gangreserve, synlig gjennom safirglasset på baksiden. Langt urkassens ytterkant vil man i tillegg se markeringer som indikerer hvilken av de totalt 150 eksemplarene du holder i hånden.

Heuer Autavia Harrods Edition leveres med både stållenke og kalveskinnsreim og skal ha en utsalgspris på £4500, eller rundt regnet 50.000 norske kroner. Om du klarer å skaffe en..

Mer informasjon på de offisielle sidene til Harrod’s!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.