fbpx

Mens vi venter: SIHH 2018

Med kun noen dager til den 28. utgaven av Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) arrangeres, er det på tide å ta en liten sniktitt på hva vi kan forvente oss på det som har blitt en av de aller viktigste messene innen horologi.

Som vi også har omtalt tidligere, avholdes årets messe fra 15. – 19. januar i Genéve, nærmere bestemt i messelokalet Palexpo. Palexpo ligger helt inntil den internasjonale flyplassen i Genéve. De første fire dagene er messen lukket og kun presse og inviterte gjester vil ha adgang. Men for andre året vil det også være en åpen dag, fredag 19. januar, hvor man kan kjøpe billett for å ta de siste lanseringene fra utstillerne i nærmere øyesyn.

Utstillere og utstillinger
Årets messe vil inkludere en rekke av de mest anerkjente og respekterte merkene i bransjen, samt by på i alt to utstillinger, hhv. «The Beauty of Time» og «The Mystery Clocks in The Cartier Collection». Dette, sammen med rekordmange utstillere (35), vil gjøre årets utgave av SIHH til den hittil største, selv om FHH som organisator er fast bestemte på at de ønsker en svært forsiktig og regulert vekst for å bevare messen unike atmosfære.

Annonse

Exhibitors
A.Lange & Söhne, Audemars Piguet, Baume & Mercier, Cartier, Girard-Perregaux, Greubel Forsey, Hermès, IWC, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Panerai, Parmigiani Fleurier, Piaget, Richard Mille, Roger Dubuis, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin, Van Cleef & Arpels

Carré des Horlogers
Armin Strom, Christophe Claret, Chronométrie Ferdinand Berthoud, DeWitt, Élégante by F.P.Journe, Grönefeld, H. Moser & Cie, Hautlence, HYT, Kari Voutilainen, Laurent Ferrier, MB&F, Ressence, Romain Gauthier, RJ-Romain Jerome, Speake-Marin, Urwerk

Det er spesielt under «Carré des Horlogers» at det utvides, med fem helt nye utstillere. Også Hermés kommer inn som nytt merke på årets utgave.

Flere av merkene har allerede før messen kommet med nylanseringer. Vi har tatt en titt på noen av de mest spennende i IWC’s jubileumskolleksjon, Piagets rekordtynne Altiplano Ultimate 910P, A. Lange & Söhnes «Homage to Walter Lange» samt  Vacheron Constantins to flotte nyheter! Vi håper å få tatt disse (og mange andre) i nærmere øyesyn under årets messe.


Vi gleder oss til årets messe og håper å oppdatere nettsiden med flere gode rapporter fra arrangementet den kommende uken. Følg med her eller på sosiale medier!

Om du skulle befinne deg i Genéve og ønsker å ta turen innom på fredag, vær rask da billettene virker å være nært å bli utsolgt!

Du finner mer informasjon om SIHH og billettkjøp på deres offisielle hjemmeside, www.sihh.org!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.