fbpx

Mens vi venter: SIHH 2019

Mandag morgen sparkes et av årets absolutte høydepunkter i gang når Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) åpner dørene i Genéve. Her vil 35 store og små klokkemerker lansere et hav av nyheter, og vi skal selvsagt gi deg masse gode nyheter direkte her på Horae!

Som tidligere omtalt her på nettsiden, går årets messe av stabelen fra mandag 14. januar til torsdag 17. januar i messehallen Palexpo som ligger i gangavstand fra Genéves internasjonale flyplass. SIHH har bevisst valgt å kutte ut fredagen og heller satse på et mer intensivt program de fire dagene messen varer, med tettpakket program fra morgen til kveld. Messen er i utgangspunktet kun for inviterte gjester/presse, men i likhet med de to foregående årene vil publikum ha mulighet til å kjøpe billett til messens siste dag.

Årets utstillere
SIHH har utvidet antallet utstillere nærmest hvert år, men årets utgave beholder 35 produsenter som i fjor. Nytt av året er imidlertid at merket BOVET kommer inn, mens Van Cleef & Arpels forsvinner. Blant utstillerne finner man navn som A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, Cartier, Jaeger-LeCoultre, IWC, Panerai, Vacheron Constantin og mange flere. Om antallet vil bli høyere eller lavere neste år gjenstår å se, etter at både Audemars Piguet og Richard Mille annonserte at de ikke vil delta på 2020-utgaven.

Annonse

Flere av de deltakende merkene har kommet med sine “pre-SIHH”-lanseringer, og vi har omtalt blant annet A. Lange & Söhnes jubileumsutgave av Lange 1Cartiers nye “Tonneau” og “Libre”-utgaver og en ny blå utgave av Santos Large SizeJaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Moon EnamelIWCs fire nye pilotklokker og Panerais Submersible Chrono – Guillaume Néry Edition.

Listene over viser samtlige utstillere, kategorisert under henholdsvis “Historic Maisons” eller “Carré des Horlogers”.

Følg oss på SIHH
At SIHH er noen hektiske dager er ingen overdrivelse. Det er derfor fullstendig umulig å få sett på alt av interessante nyheter som skjuler seg, men vi lover å gjøre vårt beste for å komme med gode innspill og førsteinntrykk både under og etter messen.

Vi vil selvsagt skrive nyheter og omtaler her på nettsiden, men følg oss også på Instagram & Facebook for å få tilgang til langt mer bilder og videoer direkte fra Genéve. Vi vil forsøke å oppdatere vår “story” hyppig gjennom flere av dagene!

Du finner mer informasjon om SIHH på deres offisielle hjemmeside, www.sihh.org!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.